Ontdek de kwetsbaarheden van jouw website en webapplicaties

Een nieuwe softwaredienst of website werkt boven verwachting.

Iedere gebruiker in uw organisatie heeft het volledig geaccepteerd en de website bezoeken zijn drastisch omhoog geschoten.

 

Maar is er ook over nagedacht of deze nieuwe omgeving wel veilig is? ​

Of veilig blijft?

AppCheck NG

Controleer op regelmatige basis en volledig geautomatiseerd hoe veilig jouw omgeving is en kan blijven.

IT-omgevingen en (SAAS) applicaties, die gekoppeld zijn aan het internet, worden steeds vaker aangevallen. Daarom zijn er steeds meer aanbieders van oplossingen die jouw gevoelige bedrijfsdata beveiligen met robuuste IT Security oplossingen.

 

Vaak wordt er geïnvesteerd in dure beveiligingsoplossingen. Helaas wordt er na de installatie vaak geen onderzoek gedaan of met regelmaat gecontroleerd of de geplaatste oplossing nog wel voldoet.

 

Kun jij met zekerheid zeggen of jouw IT omgeving regelmatig gecontroleerd wordt op kwetsbaarheden? Of zou het zomaar mogelijk zijn dat er kwetsbaarheden zijn die niet in kaart worden gebracht?

Wij bieden de oplossing om op de door jouw gewenste momenten deze controle periodiek uit te laten voeren. En dat volledig geautomatiseerd.

Automatiseer de blootlegging van beveiligingsfouten en kwetsbaarheden buiten en binnen je netwerk sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger met de AppCheck NG-scantool.

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Je hebt besloten de kwetsbaarheden van jouw omgeving regelmatig inzichtelijk te krijgen. Afhankelijk van jouw wensen bieden wij verschillende diepgaande penetratietesten aan. De te testen hostnamen en IP adressen worden in overleg met jou vastgesteld.

Vervolgens configureren wij de testen voor je en stellen deze in op de door jou aangegeven momenten. Dit kan wekelijks en maandelijks zijn. Ook kunnen er verschillende testen op verschillende momenten worden gepland.

 

AppCheck heeft een bijzonder goede en aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. 

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon