Iedere werkplek zoals u het wilt

Trends als “Het Nieuwe Werken”, Connected Enterprise en BYOD stellen andere eisen aan de inrichting van de werkplek. Maar ook aan hoe de applicaties aan de gebruikers worden verschaft.

De gebruikers verwachten dat zij hun gepersonaliseerde werkplekomgeving en applicaties tot hun beschikking hebben.

Kortom, een optimale IT gebruikerservaring is noodzakelijk.

Scense van Appixoft

Bepaal op eenvoudige wijze de indeling van werkplekken

Appixoft levert de workspace oplossing Scense aan bedrijven, educatieve instellingen, zorginstellingen en overheidsinstellingen. 

 

Op elke gepersonaliseerde werkplek, op elk device en elke locatie.

 

Door de persoonlijke workspace en applicaties los te koppelen van het besturingssysteem, verandert Scense complexe gedistribueerde desktopomgevingen in één efficiënte, beheersbare en transparante infrastructuur.

Scense is al jaren bekend als een eenvoudig te gebruiken en efficiënte workspace management en applicatie levenscyclus oplossing. Het Scense Platform transformeert elke PC of laptop tot een persoonlijke en op maat gemaakte werkplek met universele toegang.


Universele toegang tot IT-diensten, gebaseerd op de omgeving van de gebruiker.

 

Hierbij  adresseert Scense alle IT beheersuitdagingen gerelateerd aan virtuele en fysieke desktops en laptops, applicatie virtualisatie en applicatie distributie.
Scense transformeert kostbare, complexe en gedistribueerde desktop omgevingen in een eenvoudig te beheren en transparante infrastructuur. Dat doet Scense door het aanbrengen van een virtuele scheiding tussen de desktop van de gebruiker en het onderliggende besturingssysteem,

 

Door haar platform-onafhankelijke benadering geeft Scense de eindgebruiker volledige vrijheid. Het maakt niet meer uit op welk (Windows) device de gebruiker aanlogt. De gebruiker zal altijd zijn eigen persoonlijke desktop krijgen met zijn eigen groep applicaties: thuis, op de PC van een collega, op zijn eigen laptop of tablet. Het maakt niet uit waar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. 

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon