Flexibele Werkplek en Server Beveiliging

Vandaag de dag is beveiliging van werkplekken onmisbaar. Aanvallen van hackers of virussen gebeuren steeds vaker. En niet alleen bij de grote bedrijven.

 

Weet u zeker dat alles goed is afgeschermd?

 

Ook kleinere ondernemers zijn het doelwit. En stelt u het zich eens voor. Welke gevolgen heeft het voor u wanneer u niet meer bij uw data kunt. Niet bij uw klantgegevens. Niet bij uw voorraadinformatie. Niet meer bij uw documenten en facturen. Niets.

Alles is vergrendeld. Totdat er is betaald...

Bitdefender GravityZone

Het maakt hackers niet uit hoe groot een bedrijf is.

Wat is Bitdefender?

Bitdefender is een toonaangevende beveiligingsoplossing. Gericht op fysieke, cloud- én virtuele werkomgevingen.

 

Met een wereldwijd netwerk van meer dan 500 miljoen machines beschikt Bitdefender over ‘s-werelds grootste delivery-infrastructuur. De dichtstbijzijnde concurrent moet het met ongeveer 100 miljoen machines minder doen.

 

Het Bitdefender Global Protective Network (GPN) voert dagelijks 11 miljard zoekopdrachten uit en gebruikt reflectieve modellen en geavanceerde zelflerende algoritmen om malware-patronen te herkennen.

 

Daardoor ben je realtime beschermd tegen elke mogelijke bedreiging.


“Ik heb al een virusscanner op mijn computer”

De traditionele leveranciers van virusbescherming leveren een samenraapsel van Windows-toepassingen. Die zijn niet berekend op het werken in de cloud.

Bitdefender GravityZone is de als beste geteste oplossing van Bitdefender voor antimalwarebescherming én systeemprestatie.

Door voortdurende verbetering en vernieuwing is Bitdefender GravityZone nieuwe dreigingen altijd een stap voor. Binnen 3 seconden na het verschijnen van een nieuwe virus, reageert Bitdefender GravityZone en neemt direct maatregelen.

Bitdefender GravityZone combineert alle  beveiligingsservices die uw organisatie nodig heeft in één uniform platform. Dit in plaats van allerlei verschillende virusscanners, die enkel maar één werkplek beschermen.

Met Bitdefender GravityZone heeft u voor uw onderneming een veilige omgeving die veel kosten-effectiever is én voor alle werkplekken wordt gerealiseerd.

Bitdefender GravityZone MSP is een zakelijke oplossing en wordt lokaal geïnstalleerd. Beheer vindt plaats vanuit een centrale cloud portal.

 

Wings IT biedt de mogelijkheid deze oplossing extern te beheren. Zo heeft u meer tijd vrijgemaakt voor datgene wat er echt toe doet. Uw onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. 

 

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon