Wil je optimale werkplek beveiliging

Met Bitdefender GravityZone ben je bij een uitbraak na enkele seconden al veilig

Wat is jouw data waard?

Het maakt hackers niet uit hoe groot jouw bedrijf is.


Klein of groot, neem de risico’s serieus.

Vandaag de dag is beveiliging van werkplekken onmisbaar. Aanvallen van hackers of virussen gebeuren steeds vaker. En niet alleen bij de grote bedrijven.

Weet jij zeker dat jij alles goed hebt afgeschermd?

Ook kleinere ondernemers zijn het doelwit. En stel het jezelf eens voor. Wat heeft het voor gevolgen als je niet meer bij jouw data kunt. Niet meer bij jouw klantgegevens. Niet meer bij jouw voorraadinformatie. Niet meer bij jouw dodumenten en facturen. Niets. Alles is vergrendeld. Totdat je hebt betaald.

Wij hebben de oplossing: Bitdefender GravityZone

Bitdefender is een toonaangevende beveiligingsoplossing. Gericht op fysieke, cloud- én virtuele werkomgevingen.
Bitdefender GravityZone is de als beste geteste oplossing van Bitdefender voor antimalwarebescherming én systeemprestatie.

Door voortdurende verbetering en vernieuwing is Bitdefender GravityZone nieuwe dreigingen altijd een stap voor. Binnen 3 seconden na het verschijnen van een nieuwe virus, reageert Bitdefender GravityZone en neemt direct maatregelen.

“Ik heb al een virusscanner op mijn computer”

De traditionele leveranciers van virusbescherming leveren een samenraapsel van Windows-toepassingen. Die zijn niet berekend op het werken in de cloud.

Bitdefender GravityZone combineert alle beveiligingsservices die jouw organisatie nodig heeft in één uniform platform. In plaats van allemaal verschillende virusscanners, die alleen maar één werkplek beschermen.

Zo heb je voor jouw onderneming een veilige omgeving die veel kosten-effectiever is én voor alle werkplekken gerealiseerd wordt.

Bitdefender GravityZone is een zakelijke oplossing en wordt lokaal geïnstalleerd. Wings IT biedt ook de mogelijkheid deze oplossing extern te hosten en beheren. Zo heb jij meer tijd vrijgemaakt voor dat wat er echt toe doet. Jouw onderneming.

Wat is Bitdefender?

Bitdefender is een toonaangevende beveiligingsoplossing voor fysieke, cloud- en virtuele omgevingen.

Met een wereldwijd netwerk van meer dan 500 miljoen machines beschikt Bitdefender over ‘s-werelds grootste delivery-infrastructuur. De dichtstbijzijnde concurrent moet het met ongeveer 100 miljoen machines minder doen.

Het Bitdefender Global Protective Network (GPN) voert dagelijks 11 miljard zoekopdrachten uit en gebruikt reflectieve modellen en geavanceerde zelflerende algoritmen om malware-patronen te herkennen.

Daardoor ben je realtime beschermd tegen elke mogelijke bedreiging.

Welke extra modules zijn er en wat doen ze?

ATS (HD and Sandbox)

Een krachtige beschermingslaag tegen geavanceerde bedreigingen:

• analyseert verdachte bestanden in detail
• start payloads in een ingesloten virtuele omgeving, gehost door Bitdefender
• analyseert het gedrag en rapporteert kwaadaardige intenties.

Geïntegreerd met de GravityZone Endpoint agent, verzendt de Sandbox Analyzer verdachte bestanden en analyseert ze automatisch. Bij het vinden van een mogelijke besmetting door de Sandbox Analyzer blokkeert de Endpoint Security HD (Hyper Detect) het schadelijke bestand onmiddellijk, op alle systemen in de gehele onderneming.

Met de automatische verzendfunctie kunnen (beveiligings) beheerders van ondernemingen kiezen voor de monitor- of blokmodus, waardoor toegang tot een bestand wordt voorkomen totdat uitsluitsel vanuit de analyse wordt ontvangen.

Beheerders kunnen ook handmatig bestanden voor analyse indienen. De uitgebreide forensische informatie van Sandbox Analyzer geeft beheerders een duidelijke context over bedreigingen en helpt hen het gedrag van dreigingen te begrijpen.

Op deze manier is er altijd inzicht in de mogelijke en actuele dreigingen.

Full Disk Encryption

GravityZone’s Full Disk Encryption is een door Bitdefender geleverde oplossing die jouw onderneming helpt te voldoen aan de dataregelgeving. Zo wordt het verlies van gevoelige informatie voorkomen wanneer apparaten worden gestolen.

GravityZone schijfversleuteling biedt op eenvoudige wijze het beheer van coderingssleutels op afstand. De nieuwe oplossing biedt gecentraliseerd beheer voor zowel Windows BitLocker als Mac FileVault. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de native apparaatcodering.

Zo worden de optimale compatibiliteit en prestaties gegarandeerd.

Bitdefender EDR

Is jouw bedrijf zeer gevoelig is voor datalekken? Dan vraagt dat om beheerde beveiligingsdiensten. Die beveiligingsdienst moet verder gaan dan het alleen maar voorkomen van aanvallen. Het moet ook geavanceerde aanvalsdetectie, -onderzoek en -reacties omvatten.

Endpoint Detection and Response (EDR) van Bitdefender wordt geactiveerd vanuit de Cloud Security voor MSP-console.

EDR is beschikbaar als een afzonderlijke factureerbare service.

Patch Management

Niet-gepatchte systemen maken jouw organisatie vatbaar voor malware-incidenten, uitbraken en datalekken.

Met Bitdefender-patchbeheer hou je het besturingssysteem en de applicaties van jouw onderneming altijd up-to-date in de volledige Windows-installatiebasis: werkstations, fysieke servers en virtuele servers.

Het nieuwe patchbeheeraanbod is onderdeel van de Bitdefender MSP Security Suite.

GravityZone Security voor Exchange

GravityZone Enterprise Security voor Exchange biedt antispam en antimalware beveiliging voor mailservers.

Hierdoor ben jij gegarandeerd van een veilige berichten- en samenwerkingsomgeving met minimaal gebruik van bronnen.