Security Management & Analytics

Voor steeds meer Europese bedrijven en (non-profit) organisaties wordt de keuze voor een cybersecurity oplossing met gegarandeerd géén achterdeuren (#NoBackDoors) op basis van technische mogelijkheden of mogelijke dwang door overheidsmaatregelen een belangrijk beslissingscriterium.

 

De keuze voor een Europese leverancier die hiervoor garant staat is dan logisch. Clavister biedt die garantie en die zekerheid als geen ander.

Clavister

Security by Sweden

De strategie en het productportfolio van Clavister wordt helder weergegeven in het naar een bekend natuurwonder genoemde Aurora Security Framework. Alle cybersecurity oplossingen zijn op een heel logische wijze gerangschikt binnen dit raamwerk, waardoor direct de onderlinge samenhang duidelijk wordt en producten onderling nauw samenwerken.

De basis wordt gelegd in het management en de analyses van InControl en InCenter en specifieke producten bieden doelgerichte en effectieve oplossingen om te komen tot een compleet cybersecurity platform dat is gericht op betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid.

Ook zonder te kiezen voor het volledige Clavister Aurora platform zijn de verschillende producten natuurlijk ook heel goed afzonderlijk direct inzetbaar in uiteenlopende netwerkomgevingen, van klein tot (heel) groot:

Van de succesvolle NetWall Next-Gen UTM Firewall tot de NetEye Advanced Threat Protection, van appliance tot virtueel of cloud-gebaseerd.

 

Alle producten kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit en hoge prestaties en worden ondersteund door een ervaren pre/post-sales expertiseteam.

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon