Uniformiteit voor uw bedrijf

Eenvoudig in gebruik en U bepaalt uw uitstraling

CodeTwo Uniforme Handtekeningen

Met CodeTwo e-mailhandtekeningen voor Office 365 kunt u e-mailhandtekeningen en disclaimers maken en centraal beheren voor alle gebruikers in uw Office 365 omgeving. De service is eenvoudig in te stellen en werkt met alle e-mailclients (inclusief mobiele apparaten).

Wat krijgt u

Zodra u het programma hebt ingesteld, worden e-mailhandtekeningen en disclaimers automatisch toegevoegd aan e-mails op basis van de instellingen die u kiest. Bovendien worden e-mailhandtekeningen rechtstreeks in de cloud aan de serverkant toegevoegd, dus het is niet nodig om de clientapparaten te configureren.

De applicatie stempelt e-mails wanneer ze door de cloud reizen, dus er zijn absoluut geen beperkingen als het gaat om e-mailclients. Het programma kan e-mailhandtekeningen invoegen in berichten die vanaf elk apparaat worden verzonden.

Logo’s, banners en social media-knoppen in handtekeningen

Afbeeldingen, banners, knoppen voor sociale media en andere afbeeldingen worden volledig ondersteund door het programma en u kunt ze vrij gebruiken in uw sjablonen voor e-mailhandtekeningen. Niet alleen dit zorgt ervoor dat uw e-mails er professioneler uitzien, maar opent ook nieuwe mogelijkheden voor e-mailmarketing.

Deze oplossing kan u helpen uw bedrijfsidentiteit te versterken en ervoor te zorgen dat u uniform naar buiten kunt treden.

Automatiseer e-mail marketing campagnes

Plan e-mailmarketingcampagnes op de agenda met behulp van de Planner. Op deze manier wordt elke e-mailmarketingcampagne die u in de toepassing hebt gepland, automatisch uitgevoerd wanneer het juiste moment komt.