Data veilig aanbieden

Voor diverse toepassingen is het niet alleen handig, maar ook noodzakelijk om te weten welke gebruiker van welke (remote) werkplek gebruik maakt.

 

Op die manier kunt u de gebruiker de juiste toegang geven tot zijn of haar resources.

 

Denk daarbij aan applicaties, data en randapparatuur.

DeviceTrust

Bepaal in de detail de toegang tot data en resources

In detail wilt u kunnen bepalen wie gebruik maakt van de omgeving. En dat inclusief gedetailleerde gegevens van zijn of haar systeem.
Is het systeem waar die gebruiker mee werkt op dat moment wel veilig?

 

Met DeviceTrust weet u niet alleen welke gebruiker inlogt binnen de virtuele sessie. Of vanaf welk IP adres. U krijgt ook belangrijke informatie van het device of deze lokaal of remote toegang tot jouw bedrijfsdata heeft.
En dit alles ongeacht de locatie, het netwerk of andere onderliggende infrastructuur.

 

Door volledige transparantie en naadloze integratie met bestaande VPN’s en infrastructuren is niet alleen de implementatie, maar ook de toepasbaarheid simpel.

Dynamisch

 

DeviceTrust zorgt ervoor dat alle veranderingen aan de (remote) device en de gebruiker direct resulteren in een aanpassing van de context in de virtuele sessie.

 

Acties zoals aan- en uitloggen, netwerkveranderingen, printer toegang en locatiewijzigingen worden direct genomen. Zo is de sessie altijd up-to-date. En voldoet aan de laatste beveiligings- en compliancevoorwaarden.

 

Geïntegreerd

DeviceTrust heeft geen extra infrastructuur nodig. Dat is een groot voordeel. Ook vind de configuratie van DeviceTrust plaats binnen de bekende Microsoft Active

 

Directory Group Policy (GP).

 

Alle gedetailleerde informatie wordt opgeslagen in de Microsoft Event Log. Dat realiseert in een transparante integratie met bestaande rapportage technologie. Inclusief diverse beheersoplossingen zoals GPO, GPP, SIEM e.d..

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon