Jouw data veilig aanbieden

Met DeviceTrust volledige controle op toegang en data

In deze tijd van Het Nieuwe Werken wil iedereen waar en wanneer ze maar willen toegang hebben tot hun digitale werkplek. En daar worden hoge eisen aan gesteld. Het moet vooral snel en veilig.
Maar daarnaast wil jij ook zelf bepalen wie, vanaf waar en wanneer welke bedrijfsdata mag inzien.

Hierdoor wordt een IT omgeving vandaag de dag al snel relatief complex. Iedere medewerker wil een optimale werkplek. Alle data moet overal bereikbaar zijn. Zo snel mogelijk en met een optimale eindgebruikerservaring.

Bij deze optimalisatie is het van belang het beheer, de beveiliging van alle devices en het gebruik te perfectioneren.

Voor diverse toepassingen is het niet alleen handig, maar ook noodzakelijk om te weten welke gebruiker van welke (remote) werkplek gebruik maakt. Op die manier kun je de gebruiker de juiste toegang geven tot zijn of haar resources. Denk daarbij aan applicaties, data en randapparatuur.

In detail wil je kunnen bepalen wie gebruik maakt van de omgeving. En dat inclusief gedetailleerde gegevens van zijn of haar systeem.
Is het systeem waar die gebruiker mee werkt op dat moment wel veilig?

Met DeviceTrust weet je niet alleen welke gebruiker inlogt binnen de virtuele sessie. Of vanaf welk IP adres. Je krijgt ook belangrijke informatie van het device of deze lokaal of remote toegang tot jouw bedrijfsdata heeft.
En dit alles ongeacht de locatie, het netwerk of andere onderliggende infrastructuur.

Door volledige transparantie en naadloze integratie met bestaande VPN’s en infrastructuren is niet alleen de implementatie, maar ook de toepasbaarheid simpel.

Dynamisch
DeviceTrust zorgt ervoor dat alle veranderingen aan de (remote) device en de gebruiker direct resulteren in een aanpassing van de context in de virtuele sessie.
Acties zoals aan- en uitloggen, netwerkveranderingen, printer toegang en locatiewijzigingen worden direct genomen. Zo is de sessie altijd up-to-date. En voldoet aan de laatste beveiligings- en compliancevoorwaarden.

Geïntegreerd
DeviceTrust heeft geen extra infrastructuur nodig. Dat is een groot voordeel. Ook vind de configuratie van DeviceTrust plaats binnen de bekende Microsoft Active Directory Group Policy (GP).
Alle gedetailleerde informatie wordt opgeslagen in de Microsoft Event Log. Dat realiseert in een transparante integratie met bestaande rapportage technologie. Inclusief diverse beheersoplossingen zoals GPO, GPP, SIEM e.d..