Een snelle en betrouwbare werkplek

Overal en altijd jouw eigen werkplek

Wat is een Digitale Werkplek?
Een digitale werkplek doet eigenlijk niets anders dan een PC of Laptop. Alleen staat deze werkplek in de Cloud. Met “Het Nieuwe Werken” hebben de voordelen van de Cloud zich al bewezen. En de mogelijkheden worden steeds groter.

Waarom is de Digitale Werkplek zo aantrekkelijk?
De afgelopen jaren heeft de traditionele werkplek een enorme verandering doorgemaakt. Waar we steeds meer en meer applicaties via het internet aangeboden krijgen, is ook de werkplek zelf op relatief eenvoudige wijze aan te bieden.
Wanneer jouw organisatie deze manier van werken heeft omarmd, wordt de productiviteit drastisch verbeterd. Het biedt een enorme flexibiliteit. Haal de voordelen uit het werken met de digitale werkplek.

Waar is mijn Digitale Werkplek?
De digitale werkplek staat in een zwaar beveiligd datacenter, samen met de data. Hier is het beschermd door fysieke en softwarematige beveiliging tegen ongeoorloofd gebruik.

Een Digitale Werkplek moet presteren
Net als bij een PC of Laptop, moet ook de Digitale Werkplek op de juiste manier worden geïnstalleerd. De werkplek moet aan de eisen voldoen die jouw organisatie daarvoor heeft gesteld.

Om dit te realiseren, is het van belang dat bij de bouw van Digitale Werkplekken een goede communicatie plaatsvindt tussen jouw onderneming en Wings IT.

Wings IT bepaalt natuurlijk niet het beleid op een dergelijke werkplek. Dat doe jij. Wij geven uiteraard wel gedegen en onderbouwd advies. De werkplek moet immers naar volle tevredenheid werken. Zowel functioneel, als technisch.

De voordelen van een Digitale Werkplek

  • De werkplek is 24/7 beschikbaar, vanaf iedere gewenste locatie.
  • Vanaf de meeste devices, zoals laptops, pc’s, tablets en smartphones kan er verbinding worden gemaakt met de Digitale Werkplek
  • Altijd alles veilig in een datacenter
  • Extra werkplek nodig of juist eentje minder? Binnen een onderling overeengekomen tijd is de nieuwe werkplek beschikbaar of kan maandelijks worden afgemeld.
  • Altijd de laatste updates van reguliere software (Windows en Office) tot je beschikking