Een standaard handtekening voor iedereen met Exclaimer

Met Exclaimer Cloud – Signatures for Office 365 is het beheer van e-mailhandtekeningen een makkie.

 

Alles wat u nodig hebt voor het opstellen en beheren van e-mailhandtekeningen voor Office 365 is een moderne internetbrowser.

Ontwerp professionele e-mailhandtekeningen die automatisch worden toegevoegd aan alle e-mails uit Office 365, allemaal geregeld in de cloud.

Exclaimer Cloud

Creëer binnen enkele seconden perfecte

e-mailhandtekeningen voor Office 365

Intuïtieve bediening – Onze gebruikersvriendelijke editor maakt gebruik van geavanceerde drag-and-drop-technologie. Zonder de noodzaak om HTML-code te gebruiken, kan letterlijk iedereen een professionele handtekening maken in slechts enkele minuten.

 

Professionele sjablonen voor e-mailhandtekeningen - Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365 is uitgerust met een bibliotheek met sjablonen voor professionele e-mailhandtekeningen. U kunt zelfs een handtekening creëren als een bitmap, met embedded web links of in de vorm van een volle afbeelding.

 

Ontwerp zo veel handtekeningen als u wilt - Stel e-mailhandtekeningen op voor individuele gebruikers, werknemers die meerdere talen spreken, verschillende groepen/afdelingen of voor de gehele organisatie.

 

Geen kennis van IT nodig - De gebruikersinterface is ontwikkeld voor gebruikers van elk niveau, dus iedere gebruiker met de juiste rechten kan eenvoudig handtekeningen ontwerpen. U kunt ontworpen handtekeningen ook bekijken voor u ze naar uw gebruikers verstuurt.

  
Directe updates - Pas eenvoudig elementen in een e-mailhandtekening aan en bekijk de veranderingen direct. Wilt u een nieuwe certificering of logo toevoegen? Dit kan binnen een paar seconden en in real time.
    
Maak uw e-mailhandtekening nog persoonlijker - Maak uw Office 365-handtekeningen levendiger door een persoonlijke foto aan uw e-mailhandtekening toe te voegen, volledig centraal te beheren en in te stellen

 

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon