Wachtwoord Beheer

Keeper is het toonaangevende cyberbeveiligingsplatform ter bescherming van wachtwoordgerelateerde gegevenslekken en cyberdreigingen.

 

Keeper gebruikt een zero-knowledge beveiligingsarchitectuur en geavanceerde versleutelingstechnologie om uw wachtwoorden op te slaan en te beveiligen, evenals vertrouwelijke informatie zoals notities, lijsten, bestanden, foto's en video's.

 

Keeper wordt gebruikt door miljoenen mensen en duizenden bedrijven wereldwijd om hun wachtwoorden en digitale middelen te beschermen.

Keeper Security

Wachtwoord Beheer voor bedrijven

Keeper Business en Keeper Enterprise zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik binnen bedrijven, grotere ondernemingen, zorginstellingen, overheden en eigenlijk overal waar wachtwoorden de toegang verlenen tot cruciale bedrijfs- of persoonlijke gegevens. In 2018 breidde Keeper Security het productaanbod uit met KeeperChat, een veilig berichtenplatform en BreachWatch, een controlemiddel van het dark web.

81% van de gegevenslekken zijn het gevolg van zwakke wachtwoorden of zwak wachtwoordbeheerbeleid. Met Keeper kunnen gebruikers snel en eenvoudig sterke, willekeurige wachtwoorden maken. Het management kan wachtwoordbeleid en de naleving ervan afdwingen met Keeper's dashboards, rapporten, controles en meldingen. Teams van alle formaten kunnen records, mappen en bestanden delen. Daarnaast beheert Keeper veilig de levenscyclus van geprivilegieerde accountgegevens met op rollen gebaseerde machtigingen en gecontroleerd delen van aanmeldingsgegevens.

Keeper biedt tools op ondernemingsniveau voor een snelle integratie, geautomatiseerde toevoeging van gebruikers en geavanceerde twee-factor-authenticatie. Dit is inclusief Keeper AD Bridge™ voor Active Directory (of Open LDAP)-synchronisatie, Keeper SSO Connect voor de integratie met toonaangevende Single Sign-On (SSO)-oplossingen en Keeper Commander, een SDK die IT-beheerders en ontwikkelaars tools met opdrachtregels biedt om wachtwoordbeheer, wachtwoordroulering en kluisfunctionaliteit uit te voeren. Geavanceerde twee-factorauthenticatie-opties, waaronder Duo Security en RSA SecurID zijn beschikbaar.

 

Keeper is beschikbaar voor alle voorkomende desktop systemen (Mac, Windows en Linux) en mobiele systemen (Android en iOS). Keeper-fill ondersteunt alle bekende web browsers (Chrome, Firefox, Safari, IE, Edge en Opera).

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon