© 2019 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

Managed IT Services

Wij bieden uiteenlopende services. Wij beheren uw server(s), werkplekken en kunnen u door middel van onze managed diensten optimaal ondersteunen.

 

Het voordeel is dat u zelf geen omkijken meer heeft naar IT gerelateerde zaken en uzelf kan focussen op het uitvoeren van hetgeen waar u goed in bent. Dan doen wij voor u waar wij goed in zijn!

Systeembeheer

In veel gevallen is een organisatie nog niet groot genoeg om een eigen IT afdeling te hebben. En een eigen systeembeheerder in dienst nemen brengt ook weer de nodige kosten met zich mee.​

Wings IT biedt systeembeheer op maat.

 

Al vanaf een paar uur per maand kunt u het beheer van uw omgeving uitbesteden.

Antivirus, Spam, Malware (Cloud)

Wij bieden een volledige cloud oplossing aan om werkplekken te beveiligen (Antivirus,Spam en Malware).​

 

De door ons gekozen oplossing zorgt via een voor de klant op maat geconfigureerde applicatie package dat de werkplekken en servers steeds optimaal beschermd zijn.

Automatische Security Controle

Wij bieden een volledig geautomatiseerde oplossing welke het steeds weer voor u inzichtelijk kan maken waar gevoelige kwetsbaarheden op uw website en internettoegang zitten.​

 

Op een periodieke basis wordt een scan gestart, waar een uitgebreide rapportage uit voortkomt. Deze rapportage kan vervolgens aan de websitebouwer en/of IT leverancier worden overgedragen om zodoende de gevonden issues aan te pakken.

VoIP

ISDN gaat verdwijnen.

Daarom moet er nu worden nagedacht over een vervangende oplossing die tevens ook klaar is voor de toekomst.

 

Ook wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van ISDN, maar van een reguliere vaste telefoonaansluiting, biedt VoIP een passende oplossing voor organisaties, groot en klein.

Workspace Management

Overal in de wereld ziet men de verandering hoe werknemers vandaag de dag werken.

 

Was het tot voor kort nog logisch dat de werknemers naar het kantoor gingen om te werken; tegenwoordig kunt u werken waar u dat het best uitkomt.​

 

Wij bieden de oplossing waarbij op eenvoudige wijze de indeling van iedere werkplek kan worden bepaald. Ook op basis van BYOD.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon