Waarom Wings goed voor uw bedrijf is?

Wings in het kort

Wings IT B.V. is eind 2017 opgericht door Vincent Engel en Vivienne de Haan, met als doel bedrijven te helpen bij de verbetering van hun ICT landschap, hoe klein of groot de onderneming ook is.

 

Samen met u zoekt Wings de  meest passende IT oplossingen voor uw onderneming. Door nauw met u samen te werken en te luisteren naar uw vraagstukken en uitdagingen zijn wij in staat een passend advies te geven. Uiteindelijk zal een door u goedgekeurede en uitgewerkte oplossing vertaald worden naar de werkelijkheid.

Wij leveren kennis in de vorm van IT Consultancy, IT Beheerdiensten en innovatieve software oplossingen die bijdragen aan de optimalisatie van IT middelen en kostenbesparende eigenschappen hebben. Oplossingen en producten die de werkplek optimaliseren en die ervoor zorgen dat de IT omgeving en de bijbehorende data veilig is.

Wings staat voor:
01 - Persoonlijke benadering

Een goede en persoonlijke relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Op die manier wordt er wederzijds vertrouwen opgebouwd.

02 - Pragmatische instelling

Wings is er om u te helpen. Daarbij staan wij voor kwaliteit en houden wij van doorpakken. Zo kunnen snel de gewenste resultaten worden behaald.

03 - Professionaliteit

Al onze producten en diensten zijn van hoge kwaliteit. Door op een professionele wijze met onze relaties om te gaan, leveren wij de kwaliteit die een opdrachtgever van zijn ICT dienstverlener mag verwachten.

De wereld staat niet stil. Daarom is Wings altijd bezig de producten en diensten te verfijnen. Zo helpen wij u ervoor te zorgen dat deze innovatief zijn en blijven, zodat uw digitale omgeving niet achter hoeft te lopen op de concurrentie binnen de branche waarin u actief bent.

05 - No Nonsens mentaliteit

Bij Wings zeggen we waar het op staat. Wij draaien er geen doekjes om. Door op deze manier met elkaar om te gaan, worden onnodige misverstanden voorkomen en kan de energie gestopt worden waarin dat moet, namelijk uw business.

04 - Innovatie

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon