Waarom Wings?

Wings in het kort

Wings IT B.V. is eind 2017 opgericht door Vincent Engel en Vivienne de Haan, met als doel IT diensten te leveren aan iedereen, hoe klein of groot de onderneming ook is.

Wings wil de juiste en meest passende IT oplossingen vinden. Door nauw samen te werken met de opdrachtgever en te luisteren naar diens wensen, zal zich dat vertalen naar doeltreffende oplossingen waar uiteindelijk de opdrachtgever én Wings tevreden en trots over kunnen zijn.

Wij leveren kennis in de vorm van IT Consultancy, IT Beheerdiensten en het wederverkopen van innovatieve software oplossingen die bijdragen aan de optimalisatie van IT middelen en kostenbesparende eigenschappen hebben. Oplossingen en producten die de werkplek optimaliseert en die ervoor zorgen dat de IT omgeving en de bijbehorende data veilig zijn.

Wings staat voor:
01 - Persoonlijke benadering

Een goede en persoonlijke relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Op die manier wordt er wederzijds vertrouwen opgebouwd en halen we het beste uit elkaar

02 - Pragmatische instelling

Wings is er om u te ondersteunen. Daarbij staan wij voor kwaliteit en houden wij van doorpakken. Zo kunnen snel de gewenste resultaten worden behaald.

03 - Professionaliteit

Al onze producten en diensten zijn van hoge kwaliteit. Door op een professionele wijze met onze relaties om te gaan, leveren wij de kwaliteit die een opdrachtgever van zijn ICT dienstverlener mag verwachten.

De wereld staat niet stil. Daarom is Wings altijd bezig de producten en diensten te verfijnen. Zo helpen wij onze klanten ervoor te zorgen dat deze innovatief zijn en blijven, zodat hun digitale omgeving niet achter hoeft te lopen op de concurrentie binnen de branche waarin zij actief zijn.

05 - No Nonsens mentaliteit

Bij Wings zeggen we waar het op staat. Wij draaien er geen doekjes om. Door op deze manier met elkaar om te gaan, worden onnodige misverstanden voorkomen en kan de energie gestopt worden waarin dat moet, namelijk de business.

04 - Innovatie

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon