Professionele ICT Diensten

Ondersteuning vanuit jouw behoeften.

Wings IT is geen standaard IT dienstverlener. Wings IT vliegt het anders aan!

Door onze ruime ervaring binnen de IT dienstverlening hebben wij gezien dat de focus binnen de IT wereld anders moet. Namelijk op het optimaliseren van de zogenaamde eindgebruikerservaring. En dat vanuit jouw behoeften.

Onze Missie

Dat klinkt heel zwaar en zweverig. Maar wij willen graag dat iedere klant de kans krijgt om de meest optimale en efficiënte werkplekken voor haar medewerkers beschikbaar te stellen. En dat op ieder moment van de dag. Vanaf welke locatie dan ook.
En dit alles tegen zo laag mogelijke kosten en ingericht door ervaren IT Professionals.

Om dit te bereiken moet je bij het begin beginnen. Bij de gebruikers. Want wanneer je geen helder beeld hebt van wat er gebeurt en nodig is, zal het steeds weer een uitdaging zijn jouw IT omgeving optimaal te krijgen.

Bij het maken van de  juiste keuzes zijn een aantal zaken nodig:

  • Goed getrainde IT professionals. Die geven inzicht in de lopende datastromen en werkprocessen;
  • De juiste softwareoplossingen en tools. Die zorgen ervoor dat de eindgebruiker zijn werk optimaal uit kan voeren.

Bij Wings IT hebben wij de juiste combinatie gevonden.

Wij zijn partner van verschillende software oplossingen. Oplossingen die stuk voor stuk hun marktwaarde hebben bewezen. Deze dragen bij aan de optimalisatie en beveiliging van IT omgevingen. Van eenvoudig tot complex.

Daarnaast focust Wings IT zich op de allerbeste IT professionals. ICT’ers die de techniek door de aderen hebben stromen. Gepassioneerd, gedreven en geen uitdaging uit de weg gaan.

Met dit Topteam van IT professionals bieden wij de expertise en inzet.

Met ons uitgebreide en zorgvuldig gekozen portfolio aan producten bieden wij de beste oplossingen op het gebied van Cloud Computing, Cloud Werkplek en Security oplossingen.

En dit tezamen bieden wij een service die ervoor zal zorgen dat jij en jouw medewerkers het werk optimaal kunnen uitvoeren.