Pro-Actief beheer begint bij monitoring

PA biedt monitoring op Server, Storage en file niveau

PA Server Monitor

PA Server Monitor wordt aangeprezen als de gemakkelijkst te installeren en gebruiken server monitoring software. 

Laat “het gemakkelijke deel” je niet misleiden. Deze software staat naast, zo niet boven, zijn concurrenten met serverbewakingsvermogen waar IT-beheerders alleen maar van dromen. Het product is gebouwd door IT-beheerders die uit de eerste hand begrepen wat er ontbrak in andere programma’s, dus je kunt er zeker van zijn dat het met jou als beheerder in gedachten is gebouwd.

Het gestroomlijnde ontwerp en de gebruiksvriendelijke lay-out van PA Server Monitor bieden je de volgende krachtige functies:

Bewaking van CPU en geheugengebruik
Schijfruimtebewaking
Ping respons monitoring
Windows-gebeurtenislogboek en servicemonitoring
SNMP, Traps en Syslog-monitoring
Krachtige waarschuwing
Aanpasbare rapportage
Bewaking van Windows, Linux en netwerkapparatuur

En onze agentloze monitoring is net zo eenvoudig te gebruiken voor externe gedistribueerde locaties als voor lokale servers.

PA File Sight

PA File Sight is populair bij bedrijven die zich bezighouden met HIPAA en PCI-compliance, interne compliance van bedrijven, of gewoon willen weten wie een bestand heeft verwijderd. Met deze software kunt u zien:

 • Wie leest van en schrijft naar belangrijke bestanden
 • Op welke computer en IP-adres hebben ze de bestanden geopend
 • Wanneer nieuwe bestanden of mappen worden gemaakt of verwijderd
 • Meldingen wanneer bestanden worden verplaatst
 • Waarschuwingen wanneer bulkbestand leest, schrijft of verwijdert
 • Detecteer gebruikers die bestanden kopiëren
 • Bescherm servers tegen ransomware door de toegang tot individuele gebruikers te blokkeren

 

PA File Sight’s actieve bestands- en mapcontrole kan een belangrijk onderdeel zijn van het voldoen aan wettelijke normen zoals Sarbanes-Oxley, ISO en de Payment Card Industry Data Security Standard. Met de ingebouwde beveiligingsinstellingen weten managers of bestanden zijn gemanipuleerd, verwijderd of worden gelezen door degenen die geen toegang zouden moeten hebben.

PA File Sight’s geavanceerde auditingtechnologie heeft vrijwel geen invloed op de prestaties, in tegenstelling tot oplossingen waarvoor native auditing vereist is. Ontdek zelf waarom bedrijven over de hele wereld PA File Sight kiezen als hun favoriete bestandssysteemsoftware.

PA Storage Monitor

PA Storage Monitor is de beste oplossing voor het bewaken van grote schijfvolumes, het rapporteren van de opgeslagen inhoud, enz. Met behulp van de satellietmonitorservice worden externe servers bewaakt op hun lokale LAN en worden waarschuwingen en rapportage-informatie teruggestuurd naar de centrale service.

De module File System Analyzer in PA Storage Monitor is mogelijk de belangrijkste en krachtigste van alle monitoren. Het catalogiseert een of meer volledige schijfvolumes, inclusief informatie over mappen, bestanden en bestandseigenaren. Deze catalogus kan vervolgens worden gebruikt om rijke rapporten te genereren.

 • Directorygroei in de tijd
 • Dubbele bestanden op het bestandssysteem
 • Bestandsleeftijd, grootte en type distributie
 • Grootste bestanden
 • Grootste opslaggebruikers
 • Aangepast bestand zoekt op naam, type, leeftijd, grootte, eigenaar, enz