Security Oplossingen

Om ervoor te zorgen dat uw IT omgeving optimaal is beveiligd, helpen wij u de gevoeligheden bloot te leggen. Daarbij beiden wij handvaten die bijdragen aan actieve én pro-actieve beveiliging van uw omgeving.

Uw veiligheid is onze zorg en daardoor uw gemak!

appcheck-ng744x378.jpg.png
Automatische (Website) Security Controle

Wij bieden een volledig geautomatiseerde oplossing welke het steeds weer inzichtelijk maakt waar kwetsbaarheden op de website en de internet toegang zitten.​

Op een periodieke basis wordt een scan gestart, waaruit een uitgebreide rapportage komt. Deze kan vervolgens aan de website bouwer en/of IT leverancier worden overgedragen die zodoende de gevonden issues aan te pakken.

Bitdefender_edited.png
Antivirus, spam & malware (Cloud)

Wij bieden een volledige cloud oplossing aan om werkplekken te beveiligen (Antivirus,Spam en Malware).​

Onze oplossing zorgt via een voor de klant op maat geconfigureerde applicatie package dat de werkplekken en servers steeds optimaal beschermd zijn.

Afhankelijk van de door u gekozen modules bent u voor een laag bedrag per maand al beveiligd!

clavister300x200.jpg
Security Management & Analytics

Clavister is een toonaangevende Europese cybersecurity leverancier met meer dan 20 jaar ervaring. Opgericht in en nog steeds geleid vanuit het hoofdkantoor in Zweden heeft Clavister in meer dan 150 landen wereldwijd meer dan 20.000 bijzonder tevreden klanten bij onder meer service providers, overheden, multinationals, middel en kleinbedrijf (MKB) en managed services providers (MSSP). 

devicetrust-Logo372x190.png
Beveilig Toegang tot Data

In deze tijd van Het Nieuwe Werken wil iedereen waar en wanneer ze maar willen toegang hebben tot hun digitale werkplek.​

Daar worden hoge eisen aan gesteld. Het moet snel en vooral ook veilig zijn.

 

Daarnaast wil men ook zelf bepalen wie, vanaf waar en wanneer welke bedrijfsdata mag inzien.

keeper-black496x254.jpg.png
Wachtwoord Beheer voor bedrijven

Keeper is het toonaangevende cyberbeveiligingsplatform ter bescherming van wachtwoordgerelateerde gegevenslekken en cyberdreigingen.

 

Keeper gebruikt een zero-knowledge beveiligingsarchitectuur en geavanceerde versleutelingstechnologie om uw wachtwoorden op te slaan en te beveiligen. Maar ook vertrouwelijke informatie zoals betalingsinformatie, notities, lijsten, bestanden, foto's en video's zijn bij Keeper veilig!

trustedid248x127 (002).jpg.png
Identity & Access Management

Trusted-ID heeft een standaard framework voor Identity and Access Management, waarbij de belangrijkste systemen zoals HRM en het AD aan IDM gekoppeld worden. Via federatie weet men over organisatiegrenzen heen te koppelen en kunnen uw autorisatie management voor eens en altijd via XACML goed worden ingericht.

 

Daarnaast zijn standaard producten als portalen beschikbaar die flexibel en dynamisch in te richten zijn.

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon