Werkplek Oplossingen

Wings biedt uiteenlopende oplossingen om het gebruik van de IT werkplek te optimaliseren. Met de oplossingen die wij u bieden, bent u in staat alle noodzakelijke toepassingen te gebruiken en op een eenvoudige manier kan (laten) beheren.

Appixoft Sense
AppiXoft-100-T.png

Overal in de wereld ziet men de verandering hoe werknemers vandaag de dag werken.

 

Was het tot voor kort nog logisch dat de werknemers naar het kantoor gingen om te werken; tegenwoordig kunt u werken waar u dat het best uitkomt.​

 

Wij bieden de oplossing waarbij op eenvoudige wijze de indeling van iedere werkplek kan worden bepaald. Ook op basis van BYOD.

Een uniforme handtekening
Cloud_Signatures_for_Office_365_Logo_228

In veel gevallen is een organisatie nog niet groot genoeg om een eigen IT afdeling te hebben. En een eigen systeembeheerder in dienst nemen brengt ook weer de nodige kosten met zich mee.​

Wings biedt systeembeheer op maat.

Al vanaf een paar uur per maand kunt u het beheer van uw omgeving uitbesteden.

Office 365
office-365 234x52.jpg

Met Office 365 werkt u altijd met de meest recente versies van Microsoft toepassingen. Daarbij kunt u op eenvoudige wijze gebruik maken van gedeelde opslag en wordt het gebruik maken van extra Microsoft producten een lage drempel.

Office 365 kan u een complete oplossing bieden wanneer het gaat over het delen van data binnen uw bedrijf of daarbuiten.

VoIP
dreamstime_xs_157633440 voip.jpg

ISDN gaat verdwijnen.

Daarom moet er nu worden nagedacht over een vervangende oplossing die tevens ook klaar is voor de toekomst.

 

Ook wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van ISDN, maar van een reguliere vaste telefoonaansluiting, biedt VoIP een passende oplossing voor organisaties, groot en klein.

© 2020 by Wings IT B.V. - Bijdorp Oost 5 - 2992 LA Barendrecht - Tel. +31 (0)180 20 11 11 - Email: info@wings-it.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon